PARTNERI MŰHELY

Elmúlt évtizedek kvantumbiológiai eredményei alapján új szemlélet van kibontakozóban orvoslásban, természetgyógyászatban, társadalomban, melynek alapja a hálózatok, holografikus természeti mintázatok, kvantumösszefüggések. Jelen nyugati szemlélet kb 30-50 éves lemaradásban van a mai kutatásokhoz képest, melynek alapjai a fizikai-energetikai-információs mezőösszefüggések (holografikus mintázatok). A kvantumfizika újra értelmezte az évszázados empirikus megfigyeléseket. Gyakorlati szemináriumokon ezen összefüggésrendszerrel ismerkedhet meg a résztvevő.

Alapok/Felhasználói – működés, telepítés, magabiztos felmérés
Haladó – kiértékelés I.-II., háttér, esettanulmányok

1. Első lépésben egyeztetnünk szükséges mit szeretnél, milyen lehetőségeid vannak. Szükséged van-e eszközre és/vagy saját képességeidre hagyatkozol? Rendelkezel-e megfelelő eszközzel vagy sem!
2. Három típusú eszközt forgalmazunk igényeknek, pénztárcának megfelelően. Az eszközökről bővebben javaslom az online beszélgetést, mely során tájékoztatást adok a részletekről. Előre egyeztetett időpontban akár be is tudom neked mutatni a működést (kb. 30 perc).
3. Alapokat, online video formájában, saját belső adattárunkban tesszük (hamarosan) elérhetővé, vagy személyesen két nap alatt tudom veled megosztani előre megbeszélt időpontban.
4. Innen egyéni munka és tapasztalati kör kezdődik, további online anyagok, személyes továbbképzéseket választhatsz. Kérdéseket tehetsz fel, amiket megbeszélünk.
5. Éves tagság esetén vásárlási kedvezményekre vagy jogosult és biztosítod magad számára utadon való teljes támogatott elindulást.
6. Partneri munkatársként támogatom az elindulásodat, esettanulmányokon keresztül folyamatos élő, modern gyakorlati tudásra teszel szert. Megismerkedhetsz a kvantumbiológia és holografikus fizika Isteni Szerves Rend szerinti törvényszerűségeivel.
7. Részt vehetsz belső szakmai megbeszéléseken és megvitatjuk a különféle eseteket. Gyorsan átlátod a dolgokat és létre tudsz hozni valami újat, ami elavulttá teszi a már létezőt.

Az ár a választott eszköz, eddig megszerzett tudás és célok, lehetőségek tisztázása alapján kerül kialakításra! Részletekért, aktuális ajánlatért és időpontért hívjon bizalommal.