Lélek hangja – Egy történet, mely ma is formálja az életem

Az elmúlt 18 évben folyamatosan tanulmányozom a természetes élővilágot, annak változatosságát, ciklusait, megújuló képességét, mintázatait. Élet nehézségek elé állított, aki ismer, tudja intenzív utat járok életem több területén. Mondhatom: mind ugyanabban a színdarabban játszunk, csak más a díszlet és a szereplők, a színdarab (földi pályafutásunk) lényege ugyanaz: emlékezni, fejlődni, együtt élni, érezni.

Elváltozásaim, élethelyzetek életbátorságra emlékeztetnek engem a mai napig. Mikor megjelenik egy kép a fejemben, el tudom képzelni, tudom csiszolni, forgatni. Formálom képzeletben és egyszer azt veszem észre elkezd megjelenni körülöttem a lehetőség, amit Isten reánk bízott. Így kezdtem megjeleníteni mindazt, amit tapasztalok. Velem együttműködésben világító tornyokat (CsillagMag Műhely) építünk, összefogásra hívjuk a hozzánk hasonlókat, útbaigazítjuk eltévedt embertársakat.

Természetes képességeim felfedésében, fejlesztésében, hivatásom megtalálásában elváltozások, nehéz élethelyzetek egyértelműen támogatnak engem. Bennünk élő Isteni szikra mindig tudja mire van szükség a továbblépéshez. Csupán emlékezünk, ezért csupán térképet, lehetőséget, módszert, technológiát adhatunk a kezébe, amivel Önmaga lehet. A változás minden esetben Önmagunkban és személyes életterünkben kezdődik! Megoldást Önmagának szükséges összeraknia, kialakítania, mellyel megváltoztathatja az életét, ami által formálódik, igazodik környezete.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.