BIOMAG WELLNESS

Belső Szabályozás (Sejtek közötti információátvitel) Támogatás, mely célja a szervezet akadálymentes információ áramlása.

Normál esetben a szervezetünk képes követni agyunk és környezetünk közötti információs kapcsolatot. A mindennapokban azonban számtalan olyan helyzet adódik, amikor megtorpanunk, nem férünk hozzá belső erőforrásainkhoz. Ilyenkor lelassul az élet ritmusára történő ráhangolódás, csökken elménkre, tetteinkre, céljainkra irányított figyelem, és az ebből származó belső feszültségek felemésztik energiánkat.
Ha ez az állapot hosszabb ideig fennmarad, a tudati és szöveti folyamatok is lemaradásba kerülnek, aminek hamarosan negatív hatása érzékelhető.
Normáltól eltorzult egyedi működési ritmus, optimális fizikai-érzelmi-mentális zavarokat, teljesítmény csökkenését, lélekjelenlét, tudatos kontroll elvesztését jelenti. Helyette tudattalan és ösztönös mechanikus folyamatok indulnak a túlélés érdekében.
Ekkor a sejtek közötti kommunikáció kezd lelassulni, akadozni – miközben minőségéből és hatékonyságából is veszít.

ELŐNYÖK:
Sokoldalúan felhasználható Szervezet teljes egészét figyelembe vevő Gyors, praktikus egyensúlyt eredményez, amíg nem tudja szervezet önmaga megtartani az állapotát Akár magával is viheti bárhová Kialakíthat egy regenerációs helyet bárhol az otthonában

Szervezetünk önszervező, 100 ezer elvégzett folyamatot tudunk mérni másodpercenként. Ha biztosítjuk számára, ami működéséhez szükséges, másodpercről-másodpercre: helyreállítja önmagát. A szervezet állandó inspirációt kap a regenerációra, képes áthidalni, megoldani az adott akadályokat, mely folyamán jobb közérzet, stabil regeneráció mellett aktuális esetben idő nyerhető a mélyen elbúvó okok feltárására és azok átírására. Amíg fáj, addig az elme nehezen adja fel ösztönös jól megszokott mintázatait, mely sok esetben az elváltozás kialakulásának alapja. Éljen vele, ha szeretné az életét a maga végtelen teljességében megélni minden nap.
Tovább olvasom Jelenleg ismert biorezonancia megoldásokkal ellentétben technológiai megoldásaink a szervezet egészét veszik figyelembe, belső, egyéni önszabályozó mintázatok helyreállítása a cél
Melyre a szervezet aktuális fizikai, érzelmi és gondolati állapota hatással van
Ezért elsődleges a szervezet önregenerációs képességének inspirációja, kvantumbiológiai módszerekkel,
Egyszerű, hatékony, bárki számára elérhető
Sokat fekvő, mozgáskorlátozott személyeknek kifejezetten javasolt alkalmazása
A szervezet önmagát képes regenerálni, feltéve ha adottak a szükséges feltételek illetve az egyén kialakítja, biztosítja ezeket önmaga számára hosszútávon

GYIK – BIOMAG WELLNESS